نحوه مشاركت سرمایه گذاران خوزستان در استان بصره بررسی شد
نوشته شده توسط : zwembril

به گزارش خبرنگار خبرگزاری جمهوری اسلامی، در این نشست كه جمعه شب در اهواز برگزار شد توانمندی های اقتصادی، تولیدی و نحوه مشاركت سرمایه گذاران و پیمانكاران بخش خصوصی استان خوزستان در طرح های عمرانی بویژه انبوه سازی مسكن، صنایع نفت و فولاد و تولید برق مورد بررسی قرار گرفت.

'خلف عبدالصمد خلف' استاندار بصره در این نشست كه شماری از مسوولان سیاسی و اقتصادی استان بصره نیز حضور داشتند از سفر به خوزستان و دیدار و گفتگو با استاندار خوزستان ابراز خرسندی كرد.

وی گفت: ما از حضور سرمایه گذاران بخش خصوصی خوزستان در استان بصره و مشاركت آنان در طرح های عمرانی و زیربنایی حمایت كرده و مشتاق هستیم برادران ایرانی در بازسازی استان بصره سهم بیشتری داشته باشند.

وی به چشم انداز خوب همكاری دو طرف در همه زمینه ها اشاره كرد و گفت: ما اشتراكات زیادی داریم و باید بتوانیم از ظرفیت های خوب طرفین برای رفاه و پیشرفت دو استان خوزستان و بصره بخوبی استفاده كنیم.

استاندار بصره در ادامه به لطمات و صدمات ناشی از جنگ هشت ساله كه عامل آن دیكتاتور معدوم عراق بود اشاره كرد و گفت: استان خوزستان بازسازی خرابی های ناشی از جنگ را بسیار زودتر از ما شروع كرد و از این حیث باید از تجربیات ارزشمند شما برای بازسازی استان بصره استفاده كرد.

وی ضمن استقبال از مشاركت بخش خصوصی استان خوزستان در طرح های عمرانی و صنعتی استان بصره ابراز امیدواری كرد در سال 2012 میلادی همكاری خوب بین دو استان خوزستان و بصره پی ریزی شود و استانداران بصره و خوزستان تفاهمنامه همكاری را به امضا برسانند.

در این نشست بخش های فعال خصوصی در حوزه های كشاورزی، مسكن، خدمات فنی مهندسی، منابع طبیعی، شیلات، نفت و گا ، برق و آبرسانی گزارشی از توانمندی های خود ارایه و آمادگی خود را برای مشاركت در طرح های اقتصادی و عمرانی استان بصره اعلام نمودند.

'داغر سواری ' رییس اتاق تعاون خوزستان در این نشست آمادگی بخش خصوصی استان را برای كمك به بازسازی استان بصره در بخش های مسكن، احداث مجتمع های كشت و صنعت، حمل ونقل، را ، بیابان زدایی و تثبیت شن های روان و خدمات فنی مهندسی اعلام كرد.

وی استان خوزستان را قطب صنعتی جمهوری اسلامی ایران برشمرد و گفت: با وجود تحریم ها، در زمینه صنایع نفت و گاز، فولاد، پتروشیمی و احداث شبكه های عظیم آبرسانی و زهكشی در منطقه پیشرو هستیم و این آمادگی وجود دارد در این بخش ها به استان بصره كمك كرده و در طرح های صنعتی و كشاورزی نیز مشاركت كنیم.

'رحمان سلیمانی ' رییس اتاق بازرگانی و صنایع و معادن اهواز نیز به توانمندی های استان خوزستان در بخش های خدمات مهندسی، انبوه سازی مسكن، كشاورزی ، اشاره كرد و خواستار فراهم كردن بستر مناسب برای حضور شركت ها و پیمانكاران خوزستانی در استان بصره شد.

وی در این زمینه خواستار مساعدت مقامات استان بصره برای صدور ویزای مدت دار برای سرمایه گذاران بخش خصوصی در عراق شد.

در ادامه این نشست عبدالصمد خلف استاندار بصره برای صدور ویزای مدت دار برای سرمایه گذاران و پیمانكاران خوزستانی با معرفی اتاق بازرگانی قول مساعد داد و گفت: مصمم هستیم موانع پیش رو را به منظور حضور هرچه فعال تر سرمایه گذاران خوزستانی در استان بصره برداریم.

وی با تاكید بر اینكه استان بصره نیازمند حضور سرمایه گذاران و پیمانكاران خوزستانی در همه بخش های این استان می باشد،گفت: اولویت نخست ما ساخت مسكن و احداث شهرك های مسكونی است.

استاندار بصره گفت: زیرساخت های شهر بصره برای اسكان 700هزار نفر طراحی شده در حالی كه این شهر اكنون سه میلیون نفر جمعیت دارد و با معضلات زیادی در بخش مسكن رو به رو است.

وی در ادامه گفت: شهرك صنعتی بصره در حال تاسیس است و علاقه مندان اقتصادی خوزستان می توانند واحدهای تولیدی و صنعتی در این شهرك احداث كنند.

'اسماعیل عامری گلستان ' معاون برنامه ریزی استاندار خوزستان نیز در این نشست ابراز امیدواری كرد سفر هیات بلندپایه استان بصره به خوزستان منجر به عقد تفاهم ناهه همكاری بین دو استان گردد تا گام های بلند همكاری برداشته شود.

وی گفت: اراده خوب و مستحكم برای توسعه روابط اقتصادی، تجاری و سرمایه گذاری بین دو استان خوزستان و بصره به وجود آمده است و این می تواند منجر به نزدیكی هر چه بیشتر دو ملت مسلمان و برادر ایران و عراق شود.

بنا به این گزارش هیات بلندپایه استان بصره روز پنجشنبه از طریق مرز بین المللی شلمچه در 16كیلومتری غرب خرمشهر وارد استان خوزستان شد و در بدو ورود مورد استقبال 'بهروز حسینی فر' مدیركل هماهنگی و امور اقتصادی استانداری خوزستان قرار گرفت.

همزمان با ورود این هیات عراقی ، نمایشگاه توانمندی های اقتصادی و صنعتی استان خوزستان در محل نمایشگاه بین المللی اهواز گشایش یافت كه مورد استقبال خوب این هیات قرار گرفت.

هیات سیاسی اقتصادی استان بصره همچنین از شهرهای آبادان و خرمشهر بازدید نمود.

استان خوزستان با دو استان میسان و بصره عراق روابط اقتصادی و تجاری دارد.

كالاهای غیرنفتی از مرز شلمچه در محدوده استان بصره و مرز چذابه در محدوده استان میسان به عراق صادر می شود.

مرز بین المللی شلمچه در تیرماه سال 1382 پس از سرنگونی رژیم سابق عراق بازگشایی و مرز چذابه نیز چهار سال پیش بر روی كالاهای ایرانی باز و متعاقب آن زمینه برای اعزام زایران عتبات عالیات فراهم شد.ك/3

646/





:: برچسب‌ها: روز تعطیل ,
:: بازدید از این مطلب : 369
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 6 اسفند 1390 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: